Help kansarme kinderen in Suriname

Helpen kan op verschillende manier: door geld te doneren, een actie te organiseren of vrijwilliger te worden. Iedere steun is hard nodig en enorm welkom! Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem contact op en we vertellen je graag waar we op dit moment concreet behoefte aan hebben.

Zo kun je helpen

Doneer voor de kinderen

Iedere donatie, klein of groot is belangrijk en helpt de kinderen!

Organiseer een actie

Organiseer een actie en zamel geld in voor kansarme kinderen

Word vrijwilliger

Heb je vrije tijd en wil je helpen, je bent van harte welkom!

DONEER MET BELASTINGVOORDEEL

Ben je van plan de kinderen financieel te ondersteunen? Dan kun je eenvoudig profiteren van belastingvoordeel. Je kunt jouw donaties aan RIYOS verhogen zonder dat het je geld kost. Maak je giften volledig aftrekbaar en zet ze om in een periodieke schenking. Dit scheelt vaak zoveel dat we voor hetzelfde bedrag veel meer kunnen doen.

Als je schenkt aan goede doelen heb je recht op een aftrekpost, maar alleen als je jaarlijks meer schenkt dan één procent van je inkomen. Daardoor kunnen veel donateurs uiteindelijk toch niets aftrekken. Dat verandert als je je schenking laat vastleggen in een overeenkomst voor minimaal 5 jaar. Je giften zijn in dat geval volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum.

Hoe regel je een periodieke schenking?

Wat vroeger alleen kon bij de notaris, kunnen we nu ook zelf regelen. Door een wetswijziging per 1 januari 2014 hoef je voor een periodieke schenking namelijk geen notariële akte meer te laten opmaken. Je hoeft alleen onderstaand formulier uit te printen, in te vullen en op te sturen naar:

Stichting RIYOS

Glenn Millerweg 117

1311 KC Almere

Download het schenkingsformulier

Jouw actie maakt verschil!

Met een actie je die organiseert doe je meer dan alleen maar geld inzamelen voor de kinderen in Suriname. Je brengt de kinderen en Stichting RIYOS namelijk eveneens onder de aandacht bij anderen die nog niet op de hoogte zijn van de problematiek van de kinderen en het bestaan van onze organisatie. Dat betekent dubbele winst en meer hoop voor nog meer kinderen, want….er zijn nog veel meer die recht hebben op een mooie, kindvriendelijke toekomst.

Actie aanmelden

9 + 15 =

Zij zetten zich al in voor RIYOS

Word vrijwilliger!

Een dankbare vrijetijdsbesteding

Je kunt als vrijwilliger direct aan de slag in Nederland of Suriname. We kijken graag met je waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uitgaat, zodat we een dankbare samenwerking kunnen aangaan die optimaal ten goede komt aan de kinderen.

Word
stagiair!

Zinvolle werkervaring

Ben je in het kader van je opleiding op zoek naar werkervaring in een mooie organisatie? Neem dan contact met ons op, we bekijken graag samen de mogelijkheden zodat jouw stage een zinvolle tijd voor jou en RIYOS wordt.